AGENDA

19 augustus 2018
Zomerretraite

Filosofieweek 'Ontspanning, concentratie en meditatie'

Van: zondag 19 augustus 2018 Tijd: 16:00
Tot: zaterdag 25 augustus 2018 Tijd: 14:00
Plaats: Retraitecentrum Le Domaine St. Antoine, Brognon, Noord-Frankrijk
Bijdrage: € 280,-
Contactperso(o)n(en): Mehid Jiwa, 072- 507 0760, email: info@cynham.nl

Bedrijfsnaam:
Voornaam: *
Achternaam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Land: *
Geboortedatum:
Telefoon: *
Mobiel:
E-mail:
U dient onderstaande code over te typen om het formulier te kunnen verzenden:
Code *
* = verplicht veld!

Algemene informatie

Filosofieweek 'Ontspanning, concentratie en meditatie'

De zomerretraites zijn één van de hoogtepunten die de SFM organiseert. Deze week is een combinatie van filosofie, meditatie en lichaamswerk. Het is een week om even helemaal tot rust te komen en in je 'eigen spiegel' te kijken.
Ontspanning hoort aan de basis te liggen aan ieder werk. Lichaamswerk en ademoefeningen zijn een groot hulpmiddel en helpen mee om de spanning (zowel geestelijk als lichamelijk) te verminderen.
De filosofie die aangeboden wordt, komt uit het eerste deel van het curriculum en is bijzonder praktisch en kan gebruikt worden in allerlei activiteiten van je leven.
Meditatie is bij steeds meer mensen bekend, maar de uitdaging is om de meditatie net alleen als techniek te zien, maar ook te vertalen in de activiteiten en het werk dat je dagelijks doet. Op deze manier komt de meditatie steeds dichterbij en maakt dat je op een andere manier naar je eigen situatie kijkt.
Vanzelfsprekend is de week ook bedoeld om te genieten van de natuur en lekker tot rust te komen in de mooie omgeving van Brognon.