Vensters op de Werkelijkheid

Eén van de belangrijkste vaardigheden die geleerd moet worden op het pad van menselijke ontwikkeling, is te leren ‘door de fenomenen heen te kijken’. De oude Indiase Upanishads zijn bijzonder behulpzaam bij dit proces. Echter, de ervaring leert dat men deze teksten erg moeilijk en gesloten vindt. Wijzen zoals swami Brahmananda hebben geprobeerd om in diverse meditatieve studies, delen van deze upanishads te ontsluiten.

De cursisten die de Leerweg van de Stichting Filosofie en Meditatie (het ‘curriculum’) gevolgd hebben, worstelden ook lange tijd met deze materie. Hoe moeilijk ook, velen vertelden na afloop van het curriculum dat dit deel van Leerweg misschien wel het mooiste stukje was.

Om mensen te helpen dieper en gemakkelijk door te dringen in de meditatieve wereld van de upanishads en ‘voorbij de wereld der fenomenen’ te komen is dit boekje geschreven. Ook voor hen die na afloop van Leerweg de teksten nog eens na willen lezen is dit boekje bedoeld. Het is nadrukkelijk niet een gewoon leesboek, maar behoort bij het curriculum van Leerweg Innerlijke Ontwikkeling en Meditatie van de SFM.

"Vensters op de Werkelijkheid" bestellen?

Prijs: € 17,50,= plus € 4,50 verzendkosten.

Voornaam: *
Achternaam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Land: *
E-mail: *
Aantal: *
U dient onderstaande code over te typen om het formulier te kunnen verzenden:
Code *
* = verplicht veld!