juli, 2020

05jul(jul 5)16:0011(jul 11)14:00Familieweek

Meer

Details

Deze retraite is voor gezinnen die tot rust willen komen en verdieping zoeken in een mooie omgeving. Kinderen en ouders volgen ’s morgens elk een eigen programma. De kinderen luisteren naar verhalen met een filosofische kant. Ze doen stilte- en concentratieoefeningetjes en ze uiten zichzelf door zang, sport, spel en eventueel yoga. De ouders spreken over thema’s die spelen in de opvoeding.

Dit jaar zal er speciale aandacht zijn voor ‘zelfvertrouwen‘ en het belang van de basic trust. Hoe kunnen we deze kwaliteiten beschermen, verbeteren en doen toenemen? Hoe zorgen we ervoor dat ze ‘heel’ blijven? Deze en andere vragen komen uitgebreid aan de orde.

Vóór de lunch doen de ouders met de kinderen klusjes in het huis en in de tuin. ’s Middags is er tijd voor ouders en kinderen om samen iets te doen naar eigen idee, bijvoorbeeld het bos in of zwemmen in een meertje. Er kan gekampeerd worden. Ook voor heel jonge of wat oudere kinderen kan een programma worden gemaakt.

Zie hier de video (klik op afbeelding)

Kosten: de retraite kost slechts € 310,- p.p. incl. alle maaltijden en overnachting.

De SFM streeft ernaar om de kosten voor de retraites zo laag mogelijk te houden. Dit kan omdat we voornamelijk van donaties leven en uitsluitend met vrijwilligers werken. Ook verzorgen we met elkaar het huis en de tuin tijdens de retraites.

Volwassenen: € 310,-
Kinderen (t/m 15 jaar): 125,-
Jongeren (16 t/m 21):  145,-

informatie: stuur een mailtje naar info@filosofieenmeditatie.nl

Tel. 072-5070 760

 

Tijd

5 (Zondag) 16:00 - 11 (Zaterdag) 14:00

Locatie

Retraitecentrum Le Domaine St. Antoine, Brognon, Noord-Frankrijk

Rue de la rivière 22 08380 Brognon, Frankrijk

Reserveer voor evenement/bijeenkomst

Wil je er bij zijn, vergeet je niet op te geven!

Ja

BeschikbaarheidEr is nog steeds plek

X
X