augustus, 2018

19aug(aug 19)16:0025(aug 25)14:00Filosofieweek 'Ontspanning, concentratie en meditatie'

Meer

Details

De zomerretraites zijn één van de hoogtepunten die de SFM organiseert. Deze week is een combinatie van filosofie, meditatie en lichaamswerk. Het is een week om even helemaal tot rust te komen en in je ‘eigen spiegel’ te kijken.
Ontspanning hoort aan de basis te liggen aan ieder werk. Lichaamswerk en ademoefeningen zijn een groot hulpmiddel en helpen mee om de spanning (zowel geestelijk als lichamelijk) te verminderen.
De filosofie die aangeboden wordt, komt uit het eerste deel van het curriculum en is bijzonder praktisch en kan gebruikt worden in allerlei activiteiten van je leven.
Meditatie is bij steeds meer mensen bekend, maar de uitdaging is om de meditatie net alleen als techniek te zien, maar ook te vertalen in de activiteiten en het werk dat je dagelijks doet. Op deze manier komt de meditatie steeds dichterbij en maakt dat je op een andere manier naar je eigen situatie kijkt.
Vanzelfsprekend is de week ook bedoeld om te genieten van de natuur en lekker tot rust te komen in de mooie omgeving van Brognon.

Bijdrage: € 280,-
Contactperso(o)n(en): Mehid Jiwa, 072- 507 0760, email: info@cynham.nl

Tijd

19 (Zondag) 16:00 - 25 (Zaterdag) 14:00

Locatie

Retraitecentrum Le Domaine St. Antoine, Brognon, Noord-Frankrijk

Rue de la rivière 22 08380 Brognon, Frankrijk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X
X