Koken met Rumi: Indonesisch koken voor studenten en andere mensen die geen tijd hebben
Details
De Perzische Dichter Rumi beschouwde de keuken als het centrum van het huis. Hier wordt de gastvrijheid als het ware ‘geboren’. Er is altijd een welkom, er is eten en
Details
De Perzische Dichter Rumi beschouwde de keuken als het centrum van het huis. Hier wordt de gastvrijheid als het ware ‘geboren’. Er is altijd een welkom, er is eten en drinken en tijd voor een gesprek. Er is voedsel voor lichaam, geest en ziel en de keuken is hiervoor een belangrijke plek.
Vandaag gaan we koken met eenvoudige ingrediënten, waar we een liefdevolle maaltijd van maken. Indonesisch koken lijkt ingewikkeld, maar niets is minder waar. Ook als je weinig tijd denkt te hebben, kan je prachtige gerechten maken, die verrassend en voedzaam zijn en mensen blij maken.
We leren authentieke vegetarische Indonesische recepten te maken geschikt voor studenten en alle andere mensen die geen tijd hebben. Ervaring met deze keuken is niet vereist. En natuurlijk maken wij kennis met Rumi’s filosofie van de keuken: we onderzoeken wat een ‘zuivere houding’ en liefdevolle aandacht, volgens Rumi, met voedsel doet.
Let op: Max. aantal deelnemers: 8
Moderator: Florine Jiwa
Bijdrage: € 50,- incl. vegetarische lunch en diner
Contact: mailto:info@filosofieenmeditatie.nl
Meer
Tijd
maart 14, 2020 09:00 - 19:00(GMT+00:00)
Locatie
De Cynham, Egmond aan den Hoef
Herenweg 270
Reserveer voor evenement/bijeenkomst
Reserveren is gesloten
Contactgegevens
Stichting Filosofie en Meditatie
Herenweg 270
1934 BH Egmond aan den Hoef
E: info@filosofieenmeditatie.nl
T: 072-5070760
ING: NL79 INGB 0000191725